bijna Kerstmis

Beste ouders en kinderen,

De lichtjes branden in de klas, de kerstboom staat, een mooie verlichte straat met huizen, kerststerren en kerstkransen. Groep 8 is klaar voor het Kerstfeest.

Ondertussen wordt er druk gewerkt aan de bijvoeglijke naamwoorden, want 0,0, 0, dat blijft lastig. Vooral als ze vervoegd zijn van een werkwoord. En…… moet er nou een “d”of een “t”achter het voltooid deelwoord.

Het hoofdstuk van begrijpend lezen hebben we afgesloten met een toets. Maandag volgt er nog een rekentoets van blok 5 en ook deze week sluiten we taal af met een toets.

We ruimen extra tijd in voor creativiteit, want dat verhoogt de kerstsfeer.

En dan is het bijna 2017!

Het laatste half jaar voor uw zoon of dochter op de basisschool. We verwelkomen dit laatste half jaar: Anakin. Anakin komt in Bloemendaal wonen en zijn keus is gevallen op de Bornwaterschool. Van harte welkom, Anakin.

Wij ontmoeten elkaar vast en zeker tijdens het Kerstdiner en mocht dat niet het geval zijn dan wensen wij u samen met uw gezin een hele fijne vakantie, mooie feestdagen en veel gezondheid en geluk in 2017.

Nanda, Daan en Bep.