Beste ouders, verzorgers,

Aan het begin van groep 6 worden alle tafels weer herhaald door.

Als huiswerk krijgen de kinderen het instuderen van de tafels van vermenigvuldigen op.

De deeltafelsommen zullen daarna aan bod komen in de klas, dus oefenen blijft heel nuttig!

De tafeltoetsen worden op donderdag afgenomen.

De eerste toets van de tafels van 1 en 2 staat gepland voor donderdag 8 september.

Op het prikbord buiten de klas staan de andere data al vermeld.

In hun agenda’s schrijven de kinderen dit huiswerk ook op.

Tip van de juf:

Blijf lekker thuis oefenen op een vast moment van de dag!

Succes

Picknick en Infoavond

Beste ouders,

vrijdag 2 september organiseren we in de tuin weer de Bornwater-Picknick. Vanaf 17:30 uur bent u welkom om met uw kleedje en zelfgemaakte lekkernijen in onze tuin te komen eten. De picknick zal om 19:30 uur afgelopen zijn.

Donderdag 8 september is het weer tijd voor de jaarlijkse informatieavond. Om 18:30 uur starten de groepen 3, 5 en 7. Om 19:45 uur zullen de groepen 1-2,4,6 en 8 hun informatie geven. (Helaas is het niet mogelijk om met alle dubbele groepen rekening te houden. )

Groet vanuit het Bornwater-team

agenda week 35

maandag 29-8  Start van het nieuwe schooljaar. Ouders en kinderen worden op het schoolplein verwelkomd met vrolijke klanken van het draaiorgel. Juf Vionne start met de groep.

dinsdag 30-8 Juf Anja aanwezig de rest van de week. Gym om 10.15 dus sportkleding mee.

woensdag 31-8

donderdag 1-9 Juf Fiene , onze stagiaire voor een half jaar, is er voortaan elke donderdag. Op donderdag neem je altijd je agenda en je huiswerkmap mee naar school. We schrijven het huiswerk en overige activiteiten erin en je krijgt je huiswerkbladen mee naar huis.

vrijdag 2-9  Start van het project Smart Moves. De kinderen krijgen een kennismaking en tijdens gym verdere oefeningen en een piepjestest. Ouders of kinderen die meer willen weten over dit project kunnen terecht op  http://smart-moves.nl/  Gym is om 10.15.

Ook hebben we op vrijdag de Bornwaterpicknick van 17.30-19.30 in onze tuin.

picknick

We gaan starten!

De vakantie is voorbij, maandag beginnen we weer met het nieuwe schooljaar. De klas is ingericht, de spullen liggen netjes in de kast, ik ben er klaar voor! Tot maandag!

Groet juf Pauline

Start schooljaar

Beste mensen

Helaas is het zover, de vakantie is voorbij.

Maar niet getreurd, want wij op de Bornwaterschool hebben er weer heel veel zin in.

Er staan nu al allemaal leuke activiteiten op het programma.

We hopen iedereen maandag in goede gezondheid op het schoolplein te treffen.

Groet van het team!